I cookie ci aiutano a fornire i nostri servizi. Utilizzando tali servizi, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra.

STORIE

Pomozite nam oblikovati commonfare.net: trebamo Vas!



Kako biste željeli prikazati svoje doprinose na commonfare.net-u? Trebamo vas, Commonere, da nam pomognete odlučiti kako pokazati vaš Commonshare na platformi. 

Radimo na definiranju alternativnog modela kako Commoneri pridonose platformi. Naš pristup (link to D3.2) nastoji se odmaknuti od alata kao što su sustavi ocjenjivanja i mjere temeljene na akumulaciji. 

 Želimo predložiti pristup koji odgovara filozofiji Commonfare.net-a, a koji istodobno podržava Commonere u postizanju svojih željenih ciljeva na platformi. Naš stav se temelji na razumjevanju commonfare.net zajednice I odstupa od individualističkih perspektiva, podržavajući istinsku suradnju. 

 Što je “Commonshare”?
Commonshare je mjera koliko vaši doprinosi grade veze i odnose među Commonerima. Kroz objavljivanje ili komentiranje priča, kroz razgovore ili transakcije sa drugim Commonerima, doprinosite cjelokupnoj Commonfare.net zajednici, učinujući ju jaču i bogatiju. Vi i drugi vidjet ćete kako vaš “Commonshare” raste na temelju toga koliko vaš doprinos pojačava društvene odnose. Na primjer, nije bitno koliko komentara napišete, nego kako vaši komentari stvaraju odnose između vas, autora priče i drugih Commonera.

 Kako možete pomoći?
Imamo nekoliko ideja o tome kako vizualizirati vaš Commonshare, s interaktivnim grafikonima koji možete odabrati pokazati na svom profilu ili ne, ali moramo znati imaju li smisla i ako su korisni. Napravili smo kratku anketu, gdje ćemo vas zamoliti da upotrijebite ove interaktivne grafike i vase misli. Istraživanje se može pristupiti sljedećom vezom:




Commonfare.net è per le persone, con le persone e delle persone.

Vuoi aderire? Avrai bisogno solo di un indirizzo email e non lo useremo mai per altri scopi.

0 Commenti

Non ci sono commenti