I cookie ci aiutano a fornire i nostri servizi. Utilizzando tali servizi, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra.

STORIE

Poziv za volontere, SOLIDARNA Foundation

Drugotna ekipa

SOLIDARNA je Zaklada za ljudska prava i solidarnost koja u ljudskopravaškom području djeluje od 2015. godine, a do sada iza sebe ima nekoliko uspješnih kampanja i zagovaračkih aktivnosti kao što su Drugotna na sav glas!Budimo dobri domaćini: podržimo mlade kreativce bez domaSvako bolesno dijete ima pravo na šansu za životNisi sama-ideš s nama! te Fond Desa&Jerko Baković za stipendiranje siromašne djece. Cilj Solidarne je okupiti građane u solidarnosti sa svim sugrađanima i sugrađankama kojima su ljudska prava ugrožena, naročito ženska prava i pravo na zdravlje. Kako bismo bili uspješniji u svojem cilju tražimo volontere i volonterke koji/koje dijele našu viziju i žele vidjeti pozitivne društvene promjene u Hrvatskoj.

Želiš naučiti više o ljudskim pravima i kako ih zaštititi?

  • Ljuti te kršenja prava koje viđaš u svojoj okolini?
  • Zanima te zakladništvo i želiš više naučiti o programima doniranja?
  • Želiš sudjelovati u organiziranju javnih događaja i edukacija?
  • Snalaziš se na društvenim mrežama i želiš podijeliti to znanje s drugima i pritom podizati vidljivost rada Zaklade?
  • Engleski ili njemački su ti kao materinji jezici te voliš čitanje i prevođenje?
  • Želiš razviti svoje istraživačke, organizacijske I komunikacijske vještine?
  • Želiš sudjelovati na edukativnim razmjenama znanja gdje ti stručnjaci daju savjete, primjerice kako organizirati press konferenciju, kako organizirati akciju ili pak fundraising događanje?

...Ili jednostavno želiš upoznati istomišljenike i podružiti se u ugodnoj okolini boreći se za bolje sutra?


Ako si se pronašao/pronašla bar u jednom od navedenog onda si ti prava osoba za volontiranje u SOLIDARNOJ. Radni zadaci i vremenski opseg volonterskog rada bit će individualno dogovoreni sa svakim odabranim volonterom/kom ovisno o njegovim/njezinim potrebama i interesima. Ako se još uvijek premišljaš, pogledaj što naši dosadašnji volonteri kažu o svojem iskustvu volontiranja u Solidarnoj na sljedećem linku „Kako smo se (s)našli u Solidarnoj“.

Prijave trebaju sadržavati životopis i motivacijsko pismo u dužini maksimalno jedne stranice A4 formata, a treba ih poslati na ivan.blazevic@solidarna.hr i na petra.madjercic@solidarna.hr s naznakom „Prijava za volontiranje“ najkasnije do 1.10.2018. Molimo vas da u motivacijskom pismu naznačite u kojem razdoblju te u kojem tjednom vremenskom opsegu biste mogli volontirati u SOLIDARNOJ. Unaprijed zahvaljujemo na vašem zanimanju i prijavama!

Solidarno,


Tim zaklade SOLIDARNA

Commonfare.net è per le persone, con le persone e delle persone.

Vuoi aderire? Avrai bisogno solo di un indirizzo email e non lo useremo mai per altri scopi.

2 Commenti

Card default

whztbenp870

settembre 21, 2018 at 17:10

Super, prijavit ću se!

Card solidarna logo vektori page 001

SOLIDARNA Foundation

settembre 26, 2018 at 12:44

Hvala :)