Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.

COMMONERS VOICES

Pomozite nam oblikovati commonfare.net: trebamo Vas!Kako biste željeli prikazati svoje doprinose na commonfare.net-u? Trebamo vas, Commonere, da nam pomognete odlučiti kako pokazati vaš Commonshare na platformi. 

Radimo na definiranju alternativnog modela kako Commoneri pridonose platformi. Naš pristup (link to D3.2) nastoji se odmaknuti od alata kao što su sustavi ocjenjivanja i mjere temeljene na akumulaciji. 

 Želimo predložiti pristup koji odgovara filozofiji Commonfare.net-a, a koji istodobno podržava Commonere u postizanju svojih željenih ciljeva na platformi. Naš stav se temelji na razumjevanju commonfare.net zajednice I odstupa od individualističkih perspektiva, podržavajući istinsku suradnju. 

 Što je “Commonshare”?
Commonshare je mjera koliko vaši doprinosi grade veze i odnose među Commonerima. Kroz objavljivanje ili komentiranje priča, kroz razgovore ili transakcije sa drugim Commonerima, doprinosite cjelokupnoj Commonfare.net zajednici, učinujući ju jaču i bogatiju. Vi i drugi vidjet ćete kako vaš “Commonshare” raste na temelju toga koliko vaš doprinos pojačava društvene odnose. Na primjer, nije bitno koliko komentara napišete, nego kako vaši komentari stvaraju odnose između vas, autora priče i drugih Commonera.

 Kako možete pomoći?
Imamo nekoliko ideja o tome kako vizualizirati vaš Commonshare, s interaktivnim grafikonima koji možete odabrati pokazati na svom profilu ili ne, ali moramo znati imaju li smisla i ako su korisni. Napravili smo kratku anketu, gdje ćemo vas zamoliti da upotrijebite ove interaktivne grafike i vase misli. Istraživanje se može pristupiti sljedećom vezom:
Commonfare.net is for, with, and by people.

Do you want to join? You will need only an email address, and we will never use it for other purposes.

0 Comments

There are no comments