I cookie ci aiutano a fornire i nostri servizi. Utilizzando tali servizi, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra.


U subotu 13. travnja HollaBack! Hrvatska organizira modnu reviju protiv uličnog uznemiravanja na Cvijetnom trgu u Zagrebu, u 13:00. Pridružite im se u borbi protiv uličnog uznemiravanja!


Ako još uvijek smatrate da je ulično uznemiravanje bezazleno, dođite na „modnu reviju“ koju 13.04. u 13.00h na Cvjetnom trgu organizira Hollaback! Hrvatska u sklopu Internacionalnog tjedna protiv uličnog uznemiravanja. Revija nije glamurozna kao što se od događaja s takvim nazivom očekuje, ali modeli zaslužili su da ih se dođe pogledati i da se pokuša razumjeti njihovo iskustvo i perspektiva. Na ovoj će reviji improviziranim crvenim tepihom prošetati osobe noseći u rukama papir koji sadrži uvrede/nazive koje su te osobe čule za vrijeme rodno uvjetovanog uznemiravanja.

Ako sam/a želiš prošetati tepihom, javite se organizatorima na croatia@ihollaback.org

Hollaback! je globalni pokret za zaustavljanje uznemiravanja. Njihova je misija izgraditi sigurne i uključive javne prostore kroz transformaciju kulture koja održava diskriminaciju i nasilje.


Vizija HollaBack je svijet u kojem svi ljudi imaju slobodu kretanja kroz javni prostor, i slobodu sudjelovati u građanskom životu bez straha. U ovom svijetu, žene i LGBT+ osobe nikada se neće suočiti s nasiljem i diskriminacijom dok hodaju ulicom, idu u školu, sjede u parku, prisustvuju javnom prosvjedu ili sudjeluju na internetu ili u medijima. Svi imamo pravo biti ono što jesmo!

Ako želite sudjelovati u ovoj bitnoj javnoj akciji protiv uličnog uznemiravanja javite se organizatorima na croatia@ihollaback.org!!! 

Za više informacije o modnoj reviji, vidite: https://web.facebook.com/events/2274963679391727/

Za više informacije o Holla Back! Hrvatska, vidite: https://croatia.ihollaback.org/

Hollaback catwalk against catcalls

Commonfare.net è per le persone, con le persone e delle persone.

Vuoi aderire? Avrai bisogno solo di un indirizzo email e non lo useremo mai per altri scopi.

1 Commento

Card quelo peace

nepantla

aprile 05, 2019 at 12:47

Love HollaBack! Great initiative, hope it will be well attended. Greetings from Italy!