Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

COMMONERS VOICES

Commonfare-ov Poziv za priče: Napišite priču i sudjelujte na konferenciji o internetu u Slovačkoj! 

Dragi Commoneri,

 

Commonfare.net je platforma osmišljena za informiranje, poticanje i povezivanje ljudi diljem Europe u zamišljanju i stvaranju pravednijeg društva utemeljenog na solidarnosti građana, općem dobru i društvenoj pravdi. Ova platforma je u nastajanju i postat će ono što mi, Commoneri, stvorimo od nje.

U tom duhu, sa zadovoljstvom objavljujemo naš zadnji poziv za Zajedničke priče! Podijelite svoje ideje o tome što Internet  znači za "dobro" društvo, a ako je vaša priča odabrana, Commonfare će vas poslati na konferenciju „Internet =CommonSpace“ organizirana od strane digiQ u Bratislavi, Slovačkoj 28. ožujka- Sama konferencija traje jedan dan i biti će na Slovačkom jeziku. Commonfare vam nudi besplatan put, sudjelovanje na konferenciji, i vikend u Bratislavi do 30.3.2019.

Commonfare pokriva troškove putovanja i smještaja do nedjelje, kao i dnevnice za maksimalno uživanje u Bratislavi.

 

Zainteresirani? Evo što trebate učiniti:

1. Postanite Commoner prijavom na commonfare.net

2. Pokažite nam vaš interes da postanete Commonfare bloger na konferenciji „Internet = CommonSpace“ u Bratislavi prijenosom 10 Commoncoina na Commonfare račun (Javite nam ako Vam treba pomoć oko postupka)

3. Odgovorite na jedno od sljedećih pitanja, vlastitim glasom i u vlastitom stilu, koristeći maštu i promičući vlastite vrijednosti:

Internet je bitan za društvu zato što ….

Internet bi trebao biti javno dobro zato što…

Europa u kakvoj želim živjeti gledao Internet kao…

 

Kriteriji za odabir kao putujućeg blogera jesu: i) relevantnost odgovora na postavljeno pitanje, ii) zastupljenost Commonfare vrijednosti, iii) sposobnost pomaganja, informiranja ili poticanja drugih, i iv) kreativnost

 

1. Objavite svoju priču na commonfare.net do kraja dana 22. ožujka (CET 24:00), s tag-ovima "Bratislava" i "Common Story".

2. Commonfare će objaviti pobjedničku objavu 23. ožujka  u postu na commonfare.net. Dobitnik će biti obaviješten putem e-pošte s kojom se prijavio na commonfare.net.

3. Spakirajte prtljagu i odlično se provedite na konferenciji „Internet= Commonspace“ i u Bratislavi!

4. Nakon što sve završi, napišite priču o svom iskustvu za Commonfare.net

 

Commonfaremikenmisha
Bratislava  1

Commonfare.net is for, with, and by people.

Do you want to join? You will need only an email address, and we will never use it for other purposes.

0 Reacties

There are no comments