Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

COMMONERS VOICES

Udomaćimo se i družimo uz film, crtić, igre, muziku i bicikl

Zelena akcija poziva sve u četvrtak, 13. lipnja, od 17:00 do 21:00 sati na druženje uz dobre ljude, filmove, crtiće, igre, popravljanje bicikala, muziku i laganu zakusku u svoje prostorije u Frankopanskoj 1, Zagreb. Ovaj se događaj održava u sklopu 6. Tjedana IZBJEGLICAma čiji je cilj senzibilizacija lokalne zajednice, odnosno njihovo uključivanje u proces integracije kako bismo zajedno stvorili interkulturalnu i solidarnu okolinu.


Cilj "Udomaćimo se i družimo uz film, crtić, igre, muziku i bicikl" jest da se svi međusobno bolje upoznamo, bilo da smo rođeni u Hrvatskoj ili dolazimo iz neke daleke zemlje. Upoznajmo svoje susjede, svoje stare i nove sugrađane i sugrađanke, bez obzira na moguće jezične ili druge prepreke. A uz sve to možete naučiti zašto je važno da svi zajedno radimo na izgradnji ekološki i socijalno održivog društva u kojem su svi dobrodošli i dobrodošle.


**Dođite jer od 17:00 vas očekuje puno zabave**


[ZA DJECU]

• [17:00 – 20:00] Crtići i kreativna radionica izrade planeta Zemlje - uz stručnu voditeljicu za rad s djecom

(roditelji, vi možete malo odmoriti i zabaviti se ;)


[ZA SVE]

• [18:00-21:00] Dokumentarni filmovi iz selekcija našeg Okolišnog filmskog festivala

• [17:00 – 20:00] Redovna Biciklopopravljaona (BicPop): možete donijeti vlastiti bicikl i naučiti ga popraviti te popričati s volonterima i volonterkama (jer bicikl je ekološki održivo prijevozno sredstvo!)

• Stolni tenis (ponesite malo natjecateljskog duha ;)

• Druge igre (npr. luk i strijela – sigurno za djecu)

• Muzika (zaplešimo!)

• Lagana zakuska uz čaj, kavu ili sok.


Dodatno, potičemo vas da donesete nešto za gricnuti (prema vlastitim mogućnostima), a posebno ako želite pripremiti nešto fino iz vašeg rodnog kraja.


Također, ako imate neku društvenu igru za djecu viška, ponesite sa sobom i donirajte. U Zelenoj akciji imamo i “Ormarić razmjene” gdje možete nešto ostaviti ili uzeti potpuno besplatno (npr. sezonska odjeća, knjige, itd.).



Bicpop2

Commonfare.net is for, with, and by people.

Do you want to join? You will need only an email address, and we will never use it for other purposes.

0 Reacties

There are no comments